(Android/iOS) Super Bino Go:Adventure Jungle csaló kód az állóképesség növelésére
Mar 16, 2022 20:28:46 GMT
Post by portllerowinnio on Mar 16, 2022 20:28:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód az állóképesség növelésére ▞▞▞
▞▞▞ Super Bino Go:Adventure Jungle 2022 version ▞▞▞
Imádom a játékot, de a 4-es szint nagyon nehéz, vagy amúgy is 5-ös volt, ez az én fajta játékom👌👌👌👌😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝
Super Bino Go:Adventure Jungle Piedzīvojumu spēles uwrn
emberek ha kikapcsoljátok a wifit akkor nincs reklám
Túl sok hirdetés. Tehát amit tettem, 99 pesót fizettem, hogy eltávolítsam, de még mindig minden hirdetés felugrik. Miért? Szóval nagyon csalódott.
Androidos Játékok És Alkalmazások Letöltése - Download ...
Remek játék, bárcsak ne lenne annyi hiba.
a játék jó, kétségtelen, de a hozzáadások elég idegesítőek. Valahányszor meghalsz, egy haszontalan addot nézel, ami tönkreteszi a játék minden mókáját. Ezenkívül jó lenne, ha több boss szint lenne, ahol a végén egy boss elleni küzdelem, jelenleg minden 10 szint után jönnek, jó lenne, ha minden 5 szint után jönnének .....várom a változásokat a játékokban !!!!!!!!!
Nagyszerű játék! Akárcsak a Super Mario. A reklámok tönkreteszik nekem. Megértem, hogy szükség van rájuk, de túl hosszúak és túl gyakoriak.
Jó! Csak folyamatosan meghok!!😭😡🌋🤬💔💀
A játék általában szép, amíg el nem éri a 115. szintet, majd megismétli a szintjeit. Bosszantó, ha az utolsó 115, hogy odaérjen.
Nagyon rossz apppppp 5. szint nagyon kemény, csak próbálkozol, de automatikusan meghaltál a szinten, én csak 2 óra alatt próbáltam ki az 5. szintet, de a szint nem teljes, csak nagyon rossz alkalmazás
Jó móka játszani ezt a játékot, de ha meghalsz, csak 1 életed van, akkor kezded elölről az egészet, nem vagyok jó a játékokkal, de remélem, több életet adsz hozzá, így nem kell minden alkalommal elölről kezdenem, amikor meghalok.. élveztem. de bosszantó minden alkalommal elölről kezdeni
Nagyon idegesítő játék, és nagyon sok a reklám
<a href=""></a>
Kicsit hasonló a klasszikus Super Mario-hoz, bárcsak több szintje lenne. 140 nem elég.
Egy-két hátránya van a hirdetéseknek. És észrevettem, hogy egy hirdetés akkor is megjelenik, ha nem használok játékot. És minél tovább jutsz a szinteken, annál inkább szünetel. Szintén hajlamos megállni a közepén, miközben egy szintet játszok. Emiatt néha szintet vesztettem attól függően, hogy hol állt meg. Nem érdemes túl sok hirdetést lejátszani, ami megzavarhatja a lejátszást.
Nagyon szuper kis játék!!! 😊😊 Várom a további pályákat!!! 😊😊😊😊
Super Bino Go:Adventure Jungle Eventyr asop
Nagyon késik, és folyamatosan olyan videókat jelenít meg, amelyeket nem hajlandó megnézni extra érmékért. Aztán teljesen vissza kell térned arra a szintre, amit most nyertél.
szuper jo
Akik azt mondják, hogy túl sok a reklám kapcsoljátok ki a wifit mert ez egy offline játék
Megy OFFLINE a marhák!!! Arra nem gondolt senki kipróbálja hogy lekapcsolja a wifit s megpróbál úgy játszani??? 🤣 Inkább kitörlitek. 👏👏👏
Rengeteg a reklám
Túl sok reklám
Valójában én vagyok a legjobb, aki értékelni tudja, mivel eléggé munkanélküli vagyok, és minden szinten játszottam, n elértem a végét... Szóval a jó dolgok először a játék szép, a vezérlők jók, a grafika is jó, borzasztó hozzá állandóan felugrik, és néha leesik a forgó kerékről, ami hibának tűnik
A hozzáadások nagyon irritálóak a játék között. A zene nem jó. Minden alkalommal érméket is kér. Nagyon unalmas és irritáló játék 😖😖😖😖
Most nem volt jó..a játék nagyon jól indult és még érméket is vettem és eltávolításként is beszállt, de most 20-as szinten a játék meg sem nyílik a betöltésről nem is beszélve?? ?? Nincs semmi ok, kérem javítsa ki, van még pénzem, és idáig jutok....
Túl sok hirdetés!
Minden idők legrosszabb tapasztalata, minden második hirdetés hirdetése, mi a baj veled, idő- és internetpocsékolás.
Super Bino Go 2: Free New Jump Adventure Game van Kalandjátékok Android App, több mint 10 000 000+ telepíti, és az átlagos értékelés 4,0 által 23431.
Mário nagyon jó játék nagyon jó...😀😀😀
Super Bino Go:Adventure Jungle Περιπέτεια otx
Nem tetszik fura az irányitás
Super Bino Go:Adventure Jungle Sarguzasht ijj
Ez a játék automatikusan szünetel. Kérem, oldja meg ezt a problémát ... és minden tökéletes ... videojátékkal vagy Marióval játszottunk ... szóval a Mario nagyon jól hangzik, és szerintem a Mario is benne van. Akkor a játék awsm
Játék Super Bino Jump Adventure Jungle Game teljes képernyős lejátszás, Super Bino Jump Adventure Jungle Game népszerű kategóriában Adventure tökéletes
Azt mondanám, hogy ez a játék nagyszerű, mert a játékmenet remekül emulálja az eredeti Mario Bros játékokat, azonban 16 órát az életemből arra fordítottam, hogy befejezzem ezt a játékot, és nem annyira, mint egy kivágott képernyő, jól sikerült vagy "A hercegnő egy másik kastélyban van". Igazán kiábrándító.
Jó!(^^)( ͡°ᴥ ͡° ʋ)( ͡° ͜ʖ ͡°)>.<❤️
Szuper
Wicked Azt hiszem, ez a következő legjobb dolog vacsorázni. A Mario testvérek boszorkánya egy másik zseniális játék, amellyel online vagy offline is játszhatod, és ez az, amit igazán szeretnénk egy alkalmazástól..?? Jó ár-érték arány, és ellenőrizze köszönöm google kisasszony A.powell.XX
Mindig összeomlik a hirdetések miatt.
Ebben a játékban Túl sok hirdetés van, és nem könnyű irányítani.
Ahogy vesztek egyből reklám🤮 addig nem adok 5 csillagot ameddig ki nem javítják,kedves készítők javítsák ki! Amúgy jó lenne.
Super Bino Go:Adventure Jungle Adventure qqk
A játék nagyszerű, de a probléma az, hogy a szintek nem korlátlanok.
A kiskutya kalandjai (eredeti cím: The Puppy's Further Adventures) 1978-tól ... A Carpathian Forest egy black metal együttes, amely 1990-ben alakult a
A játék jó, de tele van reklámokkal és hibákkal. Micsoda pazarlás a jó potenciálból
Nagyon szuper már kb.15x töltöttem le újra,hogy átvigyem a szinteket! A 141-145 szintből lehetett volna több is,nagyon jó az a szint! És nem tudom miért, de mikor most vagy 15x töltöttem le, akkor nem volt benne lufi! Remélem most lesz!😊❤
Hülye játék, amit szerettem, amikor a wasbin béta formában van most, egyszerűen utálom ittttt
Ital címke katalógus : Márkák listája . Vásárolj, adj el, kereskedj vagy cserélj gyűjthető tárgyakan könnyedén a Colnect gyűjtői közösségével.
szuper
messze a sok hirdetés és a hirdetések hosszú..eltávolítva a tge tolakodó természet miatt
Nagyon jó játék, szeretem ezt a játékot.👍👍 Legjobb gyerekeknek