Post by portllerowinnio on Mar 16, 2022 20:12:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TrackMan Golf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TrackMan Golf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile oyunu (sonsuz puan) ▞▞▞
▞▞▞ TrackMan Golf 2022 version ▞▞▞
Kullanması çok eğlenceli..
Eşimin iphone'una yüklenecek ama benim Android'ime yüklenmeyecek. Toptracer ile karşılaştırıldığında oldukça işe yaramaz
Menzildeyken harika, çekimlerimi vb. gösteriyor ama oradan veri yok. NEDEN ? Hadi beyler, neden ücretsiz olduğunu anlayabiliyorum. Güncelleme 14/6/21 Şimdi birkaç kez kullanıldı ve sorun yok gibi görünüyor, hala 1 veri seti eksik ama bununla yaşayacağım. Tüm 'aralık' ziyaretleri üzerinden ortalama mesafe mi yoksa yalnızca o ziyaret için mi?
King Links Aberdeen'de samsung galaxy s7 edge'de benim için bir tedavi oldu. Gerçekten bilgilendirici istatistikler. Uygulamada sopaları değiştirmeyi unutmayın, çünkü 200 yard 5 ütü ortalamalarınızı bozar 😂
Lütfen Range uygulamanızdaki "onay tonundan" kurtulun. Pek çok menzil kullanıcısı için kaba, müdahaleci ve dikkat dağıtıcıdır. Neden varsayılan durumunu "AÇIK" yapıyorsunuz? ProTracer, 3Bays, her vuruşta bip sesi duyduğum başka golf uygulaması yok. Sadece çalışırlar. Kullanıcılarınıza radarınızın hala çalıştığına dair güvence vermeniz GEREKİRSE, "swing 23", "swing 24" vb. görüntüleyebilirsiniz. Bu konuda çok güçlü hissediyorum. Salıncağa konsantre olmak için yıllarca ziyaret ettiğim bir aralık, her gün bipleyen sefaletin azabı haline geldi.
TrackMan Golf Šport rii
İyi!
asla çalışmaz
Çalıştığında, harika. Bazen topumu tutmuyor (ama menzil olabilir). Menzilimi bulmaya çalışırken belki iki kez başıma geldi, bu yüzden hiç yok (PW'm dışında ama yine de kulüp değiştirdim). Ayrıca 14'ten fazla kulüp sahibi olmanıza izin vermiyor (ki bu mantıklı) , menzildeki mesafelerinizi bulmaya çalışmadığınız ve her şeye çarpmadığınız sürece). Ayrıca bir seçenek olarak 11 Wood yok, ama bir tanesine sahip olduğum için tuhaf olduğumu biliyorum.
asla çalıştıramıyorum asla bağlanmıyor
Şimdiye kadarki en iyi
TrackMan Golf ስፖርቶች tejg
Yakın zamanda kullanmaya çalıştım ve 0 doğru olmasına rağmen gerçekten bilgilendirici buldum, hala üzerinde çalışmanız için hatalara işaret ediyor. Ancak, uygulama olarak oturum verilerini kaydedememek profilimi kaydetmeme izin vermeyecek çünkü okuduğunuzda bir politika görünmüyor ve bunu kabul edemiyor musunuz?!?!?
Teknoloji harika, uygulama berbat. Sık sık çöküyor ve atış geçmişimi görüntüleyemiyorum. Birkaç basit ayar gibi görünüyor ve harika olabilir.
Bu uygulamayı bir süre önce indirdim ve hayatım boyunca çalışmasını sağlayamadım. iyi ki çalıştı ve dostum bu yerel Carls Golf Land'deki tüm deneyimimi değiştirdi. Bu uygulamadan o kadar çok keyif aldım ki, sadece büyük bir kovayı dışarı atmak istemekten, toplam 3 büyük kova almak ve diğer planlarımı iptal etmek zorunda kaldım.
Parlak olabilir. Acil bir sonraki sürümde MyBag'deki mesafe ortalamalarını sıfırlama yeteneğine ihtiyacı var. MyActivity aracılığıyla hangi çekimlerin katkıda bulunduğunu seçebilmek veya birden fazla çantaya sahip olabilmek daha da iyi, yani, bir kış ütü setim ve bir yaz setim var. Özellikle şimdi bir sepet topun maliyeti, bu yeteneğin tanıtılması nedeniyle iki katına çıktı.
Uygulamanın kendisi iyi görünüyor, ancak sinir bozucu kısım, uygulama simgesinin Samsung s20 telefonumda hiçbir yerde görünmemesi. Uygulamayı her kullanmam gerektiğinde, uygulamanın yüklendiğini söylediği ve sorunsuz açıldığı Play'e geri dönmem gerekiyor.
iPad çıktıktan sonra iz sürücümüzle çalışmıyor. Değersiz.
Oturum açamıyorum.Trackman sitesinde oturum açabilir ancak menzil uygulamasında oturum açamaz. Hata almaya devam edin. Sonuç olarak, aralıktan herhangi bir veri kaydedilemez. Sorundan bu yana uygulama nihayet güncellendi ve erişim kazanıldı. Şimdi verileri analiz etmenin harika bir yolunu kullanıyoruz 👍
TrackMan kurulumuyla bir aralığı ziyaret ettiğinizde kullanmak için oldukça havalı bir Uygulama. Çekimleri sopaya göre gruplandırmanıza izin veren bir alıştırma modu vardır. Atışlarınızın ondan ne kadar uzakta olduğu ve daha fazlası hakkında bilgi almak için hedefleri seçin. Oyunlar da eğlenceli, bayrağı ele geçirmek diğerlerinden daha rekabetçi olduğu için benim favorim. Hepsi bir arada harika bir deneyim.
Bağlanamadı
Profil kaydedilemiyor - gizlilik Bildirimi görünmüyor, bu yüzden okunamıyor ve anlaşılamıyor. Samsung not 9
Bu uygulama çalıştığında 5/5'tir. Sorun şu ki, olduğundan daha fazla çalışmıyor. Toplara vurduğum çoğu zaman, kova başına sadece bir veya 2 atış alacak. Temelde kullanılamaz. Nasıl bu kadar kötü olabilir anlamıyorum.
Book of Ra™ Deluxe Slot Casinò jinc
Bu uygulama her kullanım sırasında çöküyor. MI'daki Carl's Golfland konumunda, menzilin veya top uçuşunun görselini göstermiyor. Top verileri, şut izleyiciyi kurmak için beş denemeden sonra ütüler ve takozlar için iyiydi. Ayrıca tesisten ayrıldıktan sonra poligon seansınızı gözden geçirebileceğiniz bir özelliği de yok gibi. Profil özetimde önceki çekimlerimi her görüntülemeye çalıştığımda, uygulama çöküyor. Genel olarak uygulama harika olabilir ve çekimlerimden #s aldığımda gerçekten keyif aldım, ancak sürekli çökme ve düzgün gezinme eksikliği, 2 🌟 s'den daha iyi bir şey vermeyi çok zorlaştırıyor
Menzilde oynama, OnePlus telefonları için çalışmıyor mu?
Gerçekten zaman kaybı. Kaç kere giriş yapmaya çalışsam da olmuyor. Bunu düzeltin lütfen.
İyi çalışıyor. Buradaki yorumları okurken bunun androidim için zaman kaybı olacağından endişelendim ama bununla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Konumumu tanımam birkaç saniyemi aldı ve körfezimi seçtikten sonra gitmeye hazırdım. Tek geri bildirimim, hedef alıştırma oyunu (Bullseye) için, kullanıcıdan topa vurmadan önce bir hedef seçmesinin istenmesi gerektiğidir. Olduğu gibi, herhangi bir hedefe yakın olduğunuz için puan alacaksınız - bu yüzden inciklerim tesadüfen 1000 puan aldı!
TrackMan Golf ስፖርቶች tejg
android telefon ve Carl'ın golfünde çalışmıyor...son zamanlarda ilk atışı okuyor ve sonra donuyor...ya da hiç bağlanmıyor... bu yüzden Carl'ın golfü veya bu uygulama arasında patlıyor ve çalışmıyor, bu benim deneyimim s8 telefonumda birkaç kez...Her şeyi denedim ve orada çalışan adamlar bile trackman'e sorunlardan başka bir şey söylemiyor
Uygulama iyi ve hepsi. Ama son bir aydır aralıkta alıştırmayı seçiyorum ve seansı bitirdiğimde aktivitelere gelmiyor.
Harika bir uygulama ama nasıl oluyor da Samsung Galaxy S6 Lite Tabletim ile uyumlu değil?
Uygulama menzilde çökmeye devam etti. Yanımdaki adam onun da androidinde çöktüğünü söyledi ama iphone'unda değil. Android sorunu olmalı
Çok sayıda hata, çökme, oturum açma sorunları, kayıp raporlar vb.
Berbat bir arayüz, olmaması gereken yerde metin bindirme. Yerel serim TrackMan'i yeni yüklediği için umarım düzelir.Poligon antrenman atışları ve oyun bilgileri kaydediliyor ancak bugüne kadar 5 veya 6 parkur oynamama rağmen herhangi bir parkur verisi kaydım yok. Çok sinir bozucu ve kurslar oynamayı ve oyununuzu gözden geçirmeyi düşünüyorsanız tavsiye etmem.
TrackMan Golf Šport rii