Post by portllerowinnio on Mar 16, 2022 20:06:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Acrylic Nails! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Acrylic Nails! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dözüm üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Acrylic Nails! 2022 version ▞▞▞
Bundan həzz ala bilmək üçün çoxlu əlavələr var. Bunun səbəbi 5 dəqiqədən sonra onu sildi
Acrylic Nails! Simulation vxfo
çoxlu reklam
Sizi birbaşa google play-ə aparan bezdirici reklam var
Ya pisssss bu neeeee
Coxxx pis oyunduuiiiii donurrrr
oyun cax qurdur amma cox yaxsi oyundu yeni sevdim ama men bu oyuna 10/4 verirem oda ki, qurtdugu ucun.
bu oyun darıxdırıcıdır, görüləsi çox şey yoxdur və pisdir.
Niyə cəhənnəm HƏR BİR DƏFƏ cihaza qənaət edir? Onun bezdirici.
😘🤗🥰🤩
Grow Castle - Tower Defense Arkādes spēles mew
Yaxşı oyuna oxşuur😅
yaxşı oyunudur
Acrylic Nails! Simulatie ijv
Tnis oyunu Çox pisdir əlavələr DƏLİDİR Oynamaq üçün 2/3 əlavə etməliyəm.
Ela oyundu hamıya tövsiyə edirəm💅💅💅💅💅
Sıxıcı
Sizi oyun mağazasına aparan qaçılmaz reklamlar və hər dəfə proqramı açmağa cəhd etdikdən sonra o, sonuncu dəfə oyun mağazasına gedir və siz baxdınız. Beləliklə, hər bir neçə dəqiqədən bir proqramı bağlamalısınız.
Ən pis proqram! Bu qədər əlavələr. Darıxdırıcı proqram.
Bu praqramı bəyəndim
proqram həqiqətən yaxşıdır, lakin reklamlar pisdir
çox reklam!!
Bu pisdir, sanki öz telefon qutusunun dizaynı adlı reklam var idi və mən çıxdım, amma o, Google play tətbiqetməsinə keçdi və mən necə oldum ki, onu çıxarmağa çalışdım, amma sonra səhv etməyə başladı. hamı qorxdu, mən anama dedim və o dedi ki, bu fırıldaqdır, mən deyirəm ki, TƏTBİQİ YÜKLƏMƏYİN!!!!!!!!!
Bu, çox pis oyundur, daha çox yeniləmələrə və əşyalara ehtiyacı var, çünki istifadə etmək həqiqətən çətindir və istədiyinizi edə biləcəyinizi söylədikdə sizi şeylər etməyə məcbur edir və yükləmək çox uzun çəkir.
Bu proqram dəhşətlidir, mən başa düşürəm ki, o, bu gün yenilənib, amma bu, dəhşətlidir, sadəcə olaraq, iyrəncdir və mən buna nifrət edirəm, heç bir şey etməyə icazə vermir və mənə ilk addımı belə atmağa icazə vermirdi. onlara akril qoyun, mən bunu 10-dan birində qiymətləndirirəm, çünki sıfır qoya bilmədim
Bu yaxşı oyundur, lakin bəzi reklamlar yaxşıdır, amma yenə də yaxşı oyundur. Mən onu çox sevirəm. Ancaq daha çox oynasanız, getdikcə darıxdırıcı olur.
Dırnaq lakımı hərəkət etdirməyə çalışdığım zaman indiyə qədərki ən pis dırnaq oyunudur, düşünürəm ki, bu, həqiqətən pisdir.
Bu nə cəhənnəm həyatımda indiyə qədərki ən pis oyundur, hər kəsə öz mb-ni bu bakwas oyununa sərf etməməyi təklif edirəm, o, düzgün işləmir və çox yapışır və çox reklam edir
Tamamilə dəhşətlidir, hər dəfə nəyisə tamamlayanda oyunda reklamlar olur və yönləndirmələr (hər reklamda olan) sizi proqramdan çıxmağa məcbur edir ki, bu da işinizə qənaət etmir. Və sizin düzəltdiyiniz dırnaqların skrinşotlarını avtomatik saxlaması da çox bezdiricidir. Heç kimə bu oyunu oynamağı tövsiyə etmərəm.
Bu oyunda reklamlarda olan şey yoxdur, mən uğursuzluq üçün heç bir yol görmürəm və ümumiyyətlə, çox asan və darıxdırıcı.
Acrylic Nails! شبیهسازی irqk
Quraşdırıldıqdan sonra hətta aça bilməz. Telefonumu söksəm, yenidən quraşdırsam və yandırsam belə, o, daim bağlanmağa məcbur olur.
Hec beyennedim maraqli deyil sadece dirnaq qoyursan ve rengleyirsen dirnaq formalari da azdi renglerde birde dirnaqin ustunde qash qoyursan vessalam bitti yani oyunun gedişatı budur bele bir oyunu beyenirseniz endirin amma tövsiyye etmirem daha çox maraqli var
Çox reklam var
Oyun çox darıxdırıcıdır onu heç kəs yükləməyin zəhmət olmasa kədərlənməyin amma oyun çox darıxdırıcıdır telefonunuz və ya planşetiniz çox asılacaq okk...
Bu oyunu yenidən yükləmişəm çox qec yüklənir,mən düşünürəmki videosu oyunlar o qədər yaxşı olmur amma bəlkə də yaxşı olacq.Ona görə 3 ulduz verdimki bilmirəm necə olduğunu pisdə yaxşıda ola bilər.Digər rəylərə baxılarsa necə bir oyun olduğu bilinir.Əyər bu oyun pis Yəni,yükləndikdən sonra pis olarsa rəyi düzəliş edib bu rəy oyunun pis olduğunu yazacam.Əyər kiməsə faydam dəydisə nə yaxşı.😍😍😎🥰🤩🤗.Bu arada məncə 3 nə yaxşı,nə də pis rəqəmdi .
Bu çox rahatlatıcıdır Wow
Görən necə oyundu
Pis pis pis piiiiiisssssssssssssssdddd
yaxşıdır 😀😀
💅💅💅💅💅qız oyun
Mən bunu yaxşı qiymətləndirərdim, amma onu çox qarışıq tapdım
Heleki bilmirem reklamı çox olsa silecem
Bu, çox əsəbi oyundur və onun arasında reklamlar var. Bu oyunda çox az əyləncə var.😐😐
Çox gözəl
Belədə
Ancaq eyni işi eləyərsən
Acrylic Nails! Simulation zqlw
Maraqlı deyil
hər saniyə bir reklam var. Bir səviyyədə reklamlar var!